У Миколаєві та Первомайську нові окружні прокурори

Коментарi:

Сьогодні, 18 квітня, Миколаївський обласний прокурор Дмитро Казак представив нових керівників.

Керівником Миколаївської окружної прокуратури став Костянтин Щербак, керівником Первомайської окружної прокуратури – Олександр Мельник.

Дмитро Казак зазначив, що кожен з нових керівників має достатній досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану. Очільник обласної прокуратури також акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи, серед яких – протидія злочинам у сфері національної безпеки, обігу наркотичних засобів, бюджетній та земельній сферах, боротьба з корупцією.

Нові прокурори

Костянтин Щербак 1989 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2012 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення очолював Первомайську окружну прокуратуру.

Олександр Мельник 1981 року народження. Закінчив Одеську юридичну академію. В органах прокуратури з 2002 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення працював прокурором Криворізької південної окружної прокуратури Дніпропетровської області.