Вже підготовлені ордери на арешт Шойгу та Герасимова, – російський політолог

Коментарi:

На керівників війни проти України чекає «сюрприз».

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі, за чутками, вже підготував ордери на арешт міністра оборони Росії Шойгу та начальника генерального штабу Герасимова. Про це заявив російський політичний аналітик Валерій Соловей.

«Ось зараз ходить чутка, що одночасно підготовлені два ордери – проти Шойгу та проти Герасимова. Ми можемо про їхнє існування лише здогадуватись, але вони не оприлюднені», – поділився Соловей.

Аналітик, посилаючись на думку знайомих із питанням людей, наголосив: те, що ордер готується, зовсім не означає, що його обов'язково буде випущено та оголошено.

Як приклад, він розповів про ситуацію з ордером, який МКС видав на арешт путіна. За словами Солов'я, про те, що такий ордер готується, було відомо ще кілька місяців тому.

Соловей, посилаючись на власні джерела, стверджує, що російський диктатор до останнього вмовляв припинити агресію проти України, пропонуючи різні варіанти. І тільки коли путін «всіх дістав», йому публічно виписали ордер, хоча, мабуть, цього могло б і не статися.