У Миколаєві хотіли перереєструвати Mercedes-Benz з підробними документами

Коментарi:

У сервісних центрах МВС Миколаївщини вчергове виявили дії з кримінальними ознаками

Задля перереєстрації Mercedes-Benz до сервісного центру МВС Миколаєва звернулися брати.

Фахівці експертної служби МВС під час дослідження свідоцтва про реєстрацію цієї автівки встановили, що мають місце сліди видалення та нанесення інформації способом, що суттєво відрізняється від аналогів підприємства виробника бланків.

З’ясувалося, що брати загубили оригінал свідоцтва на автівку, і вирішили скористатися послугами місцевих умільців. Тож доля «мерседеса», братів та фальсифікаторів залежить від результатів роботи правоохоронних органів.

А днем раніше, до сервісного центру Первомайська звернувся мешканець сусіднього Вознесенського району задля відкриття категорії «С». Наші адміністратори були вимушені йому відмовити. Наш візаві, в надії на ймовірну недосконалість електронних баз та реєстрів, вирішив спробувати собі щастя. А не так сталося, як гадалося. Усі сподівання були розвіяні пильним адміністратором сервісного центру МВС та представниками Первомайського райвідділку поліції.

Пресслужа Регіонального сервісного центру МВС в Миколаївській області радить бути обачними та не хитрувати. Обирати шляхи вирішення проблемних ситуацій винятково законними кроками.