Перший заступник голови Миколаївської облради Антон Табунщик привіз подарунки до найбільшого евакуаційного центру півдня країни

Коментарi:

Напередодні Великодня

Напередодні Великодня перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик разом із колегами завітав до одного з найбільших евакуаційних центрів області «Прихисток своїм». На сьогодні тут проживають приблизно двісті людей, які евакуювалися з небезпечних місць Миколаївської та Херсонської областей.

«Сьогодні тут живуть близько 200 людей, з яких 80 – дітки. Познайомився із людьми, які лишили свої домівки у Херсоні і не тільки. Сотні доль – люди, які попри все сьогодні радіють, посміхаються і живуть далі. Вражений масштабами центру! Люди мають все, аби жити в комфорті. Запевнив, що допомагатимемо і надалі», – зазначив Антон Табунщик.

Завдяки допомозі благодійних організацій області, мешканцям центру до Великодня привезли паски, продукти харчування, солодощі тощо. Натомість діти намалювали малюнки та листівки до Великодня військовим Збройних Сил України та передали Антону Табунщику, аби він передав їх за призначенням.

Додамо, що евакуаційний центр «Прихисток своїм» працює вже 13 місяців під патронатом благодійного фонду «Світлі справи» та Ганни Замазєєвої. А пасхальні подарунки підготували «Пекарня Рум'яний хліб», Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА, Ростик Рон.