Миколаївська поліція затримала третього фігуранта у справі про насильство над 12-річною дівчинкою

Коментарi:

Раніше молодик втік з-під домашнього арешту

12 квітня миколаївська поліція затримала фігуранта у справі, розпочатій за ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України "Сексуальне насильство, вчинене групою осіб, або сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи".

У червні 2018 року він та двоє його друзів зґвалтували 12-річну дівчинку. Тоді зловмисників оперативно затримали. Їх усіх заарештували, а згодом двох затриманих відпустили з-під варти під домашній арешт.

Згодом Центральний районний суд Миколаєва визнав винним у зґвалтуванні 20-річного миколаївця та ухвалив вирок – 11 років 6 місяців позбавлення волі.

Ще двоє фігурантів втекли з-під домашнього арешту та були оголошені у державний розшук. 2020 року одного з них затримали.

Останній фігурант весь цей час переховувався за кордоном і, повернувшись додому, мешкав в одному із сіл області. До 12 квітня.

Учора Центральний районний суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 діб.

Його судитимуть за ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України "Сексуальне насильство, вчинене групою осіб, або сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.