Бахмут тримається, авіація і артилерія б’ють по пунктах управління ворога, – зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Оперативна інформація станом на вечір 13 квітня.

Завершується 414 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Противник завдав 11 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з РСЗВ.

Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. Протягом доби, завдяки злагодженості дій підрозділів сил оборони та стійкості наших воїнів, було відбито 20 атак противника. Противник, зокрема, атакував у районі Предтечиного, проте успіху не мав.

На Херсонському напрямку ворог продовжує вести оборонні дії і обстрілювати населені пункти поряд з лінією бойового зіткнення – Степанівку, Антонівку, також Херсон.

У Троїцькому районі Луганської області, окупанти посилюють контррозвідувальний режим через побоювання витоку інформації щодо дислокації їхніх підрозділів. Збільшилась кількість патрулів. Під час обходу помешкань у людей відбирають мобільні телефони. Їм заборонено залишати населені пункти.

Авіація Сил оборони за добу завдала три удари по районах зосередження особового складу та військової техніки, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби.