Підбірка стильних жіночих туфель на весну 2023

Коментарi:

Важливість взуття в жіночому гардеробі переоцінити неможливо, по суті саме воно дозволяє створювати приголомшливі цілісні образи. Дизайнери пропонують модницям безмежну кількість різних моделей, про найактуальніші ми розповімо далі.

Щоб не розгубитися в різноманітті варіантів, при виборі потрібної пари слід орієнтуватися на особисті стилістичні уподобання і, звичайно, враховувати ключові тренди сезону.

Туфлі на високих підборах

Тонкі, як бритва, запаморочливі шпильки створені для мінімалісток, які можуть відмовитися від ефектних деталей на користь лаконічності і при цьому справляти незабутнє враження. Підібрати туфлі на шпильці різних силуетів, з різною висотою та товщиною каблука ви можете у каталозі online-store «Міратон».

Човники яскравих відтінків

Цього сезону діє правило «чим яскравіше, тим краще». Забудьте про класичне чорне взуття та розгляньте голографічну веселку, неонові вставки або однотонні варіанти неординарних кольорів, наприклад, фіалкового, лимонного або насиченого червоного.

Туфлі з оригінальними деталями

Модне взуття передбачає достаток помітних прикрас із кристалів, каміння, бантів. Шанувальникам стриманості припадуть до душі незвичайні фактури, особливо свіжо виглядають плетені човники.

Модні туфлі на плоскій підошві

Коли в списку пріоритетів ми ставимо комфорт на перше місце, балетки, мокасини, лофери, як і раніше, є практичною та стильною альтернативою підборам. Сучасні версії можуть легко оживити базове вбрання, додавши в них зібраність і трендовий акцент.

Варіації Мері Джейн

Цього сезону ретро-силует моделі Мері Джейн не обмежується традиційним ремінцем навколо щиколотки, перемички можуть бути перехресними, асиметричними, різної ширини. Дизайнери представляють безліч варіантів різних відтінків, у тому числі з вирізами з боків і на підборах різних конфігурацій.

Балетна партія

Улюблені багатьма балетки набувають сучасного вигляду завдяки прикрасам у вигляді:

  • витончених ланцюгів;
  • милих бантів;
  • пряжок з химерними завитками;
  • акуратних тисненим емблем;
  • декорованих мініатюрних підборів;
  • ремінців, вирізів та ін.

Серед оригінальних моделей – плетені, перфоровані, з круглим та квадратними мисом, з прозорими та сітчастими вставками, слінгбеки з відкритим задником.

Масивні лофери

Лофери – модель, запозичена дівчатами з чоловічого гардеробу, поєднує комфорт і привабливість, але зі стильною родзинкою. Модні останнім часом версії з масивною підошвою дарують серйозну додаткову висоту, вони зручні та універсальні.

Спортивні мотиви

Груба підошва та спортивні елементи, такі як товсті ремінці та липучки, неопренові тканини та вирізи, роблять ультрасучасні туфлі неймовірно стильним доповненням до вашого гардеробу. Серед головних атрибутів цього віяння – великі логотипи, масивні прикраси, платформи, металізовані кольори.

Жіночі мюлі

Тенденція, яка, здається, ніколи не вийде із моди: лаконічні мюлі з однією перемичкою. Вони прості та досконалі одночасно, а сучасні версії забезпечені симпатичними підборами неординарних форм. Поєднуйте їх із будь-чим, наприклад, з повітряною сукнею з квітковим принтом, щоб створити вишуканий повсякденний образ, або надайте образу професійний вигляд за допомогою суворого костюма.

Архітектурні підбори та танкетки

Ця тенденція у взутті, що викликає розбіжності, повернулася, але тепер стала ще більш вираженою. Найяскравіші – підбори неправильної форми, з гіпертрофованими лініями, а також створені з незвичайних елементів, таких як ланки ланцюга, каміння та перлини.

Запрошуємо модниць за якісними вигідними покупками до інтернет-магазину «Міратон».