На Миколаївщині у «закладника» відібрали пістолет і наркотики

Коментарi:

Дільничний інспектор з Первомайська отримав інформацію, що в його місті мешканець сусіднього Южноукраїнська займається збутом наркотичних речовин.

Слідчі разом з дільничними та оперуповноваженими райвідділу задокументували його протиправні дії. Цей 22-річний молодик приїхав до Первомайська та у різних локаціях зробив закладки наркоречовини.

У нього правоохоронці знайшли пістолет з ознаками переробки, металеву ємність із кристалічним порошком, саморобний пристрій для вживання наркотиків та розфасовані згортки з липкої стрічки з кристалічною порошкоподібною речовиною.

Під час експрес-тесту криміналіст встановив, що порошкоподібна речовина є нарковмісною. До якої саме групи вона належить буде встановлено після відповідного експертного дослідження.

За вказаними фактами нині поліцейські розпочали кримінальні провадження за «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

За ці злочини передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за незаконне зберігання та збут нарковмісних речовин.

Направлено в суд клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою. Розслідування триває, повідомили поліції Миколаївської області.