Трамп заявив, що його заарештують у справі про гонорар для порноакторки

Коментарi:

Справи давно минулих днів

Дональд Трамп заявив, що його заарештують у вівторок у справі виплати грошей за мовчання жінкам, які стверджували, що мали сексуальні контакти з колишнім президентом США.

Трамп стверджує, що "незаконні витоки" з офісу окружного прокурора Манхеттена вказують на те, що "найвидатнішого кандидата від Республіканської партії і колишнього президента Сполучених Штатів заарештують у вівторок».

Трамп також закликав своїх прихильників до протесту, пише Associated Press.

Правоохоронці в Нью-Йорку проводять підготовчі заходи щодо безпеки на випадок, якщо Трампу можуть бути пред'явлені звинувачення.

Поки що публічно не було оголошено жодних тимчасових рамок для таємної роботи великого журі у справі, включаючи будь-яке потенційне голосування щодо висунення звинувачень екс-президенту.

Втім, цілком імовірно, що ця справа стане першою в історії США нагодою, коли екс-президенту висунуть кримінальні звинувачення.

Йдеться про епізод уже майже двадцятирічної давнини. Тоді прокуратура округу Манхеттен штату Нью-Йорк запросила Трампа для свідчень у справі про походження гонорару в 130 тисяч доларів порноактрисі.