Оккупанты в Крыму готовятся к обороне, – военная разведка

Коментарi:

Риють окопи.

Представник Головного управління розвідки міністерства оборони Вадим Скибіцький заявив, що російські війська створили оборонне угруповання на Кримському півострові та готуються до оборонних дій.

За словами Скибицького, українська розвідка постійно відстежує все, що пов'язане із діяльністю російських військ на території Криму. На півустрові знаходиться потужний сухопутний та авіаційний компонент, що включає близько 90 літаків та 60 вертольотів.

Представник ГУР МО України також зазначив, що у Криму створено оборонне угруповання, яке займається заходами щодо облаштування фортифікаційних споруд та лінії оборони. Вона готується до оборонних дій біля півострова.

У зв'язку з будівництвом окупантами траншей та окопів на кримських пляжах Скибицький зазначив, що вони обрали найбільш небезпечні напрямки, де може бути проведена морська десантна операція, і зараз саме там здійснюють підготовку оборонних рубежів.

На думку Скибицького, ці дії Росії завдають удару з міжнародної безпеки і порушують міжнародні закони. Він закликав міжнародну спільноту підтримати Україну та засудити дії Росії на території Криму.