У Миколаєві зупинили двох водіїв під наркотиками, обидва порушили правила дорожнього руху

Коментарi:

Сьогодні вночі у місті Миколаєві поліція зупинила двох водіїв, які порушили правила дорожнього руху на порожній дорозі. Виявилося, що обидва були під дією наркотиків.

Так близько 0.10 на Богоявленському проспекті зупинили Mercedes Benz. Виявилося, що водій взагалі не має права керувати автомобілем. Крім того, за всіма ознаками чоловік був під кайфом, але проходити огляд категорично відмовився.

«Патрульні склали на нього ухвалу за ч. 2 ст. 126 (Управління транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом), а також протокол за ч.1 ст. 130 (Управління транспортним засобом особою у стані наркотичного сп'яніння) КУпАП», – уточнили у поліції.

Другий випадок також стався за кілька хвилин після опівночі. У Великій Коренісі на вулиці Покровській патруль зупинив ВАЗ. Цей водій мав характерні ознаки наркотичного сп'яніння, але обстежитися він також відмовився. Йому виписали протокол за ч.1 ст. 130 (Управління транспортним засобом особою у стані наркотичного сп'яніння) КУпАП.