В Горлівці шукають резерви для зміцнення «другої армії світу» в лікарнях, а місцевим знімають бронь, – зведення Генштабу ЗСу

Коментарi:

Інформація станом на ранок 15 березня.

Триває 385 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Напередодні противник завдав 40 авіаційних, 12 ракетних ударів та зробив сто обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямку противник вів обороні дії. Обстріляв Очаків, а також 20 населених пунктів Херсонської області. Серед них – Золота Балка, Михайлівка, Качкарівка, Веселе, Іванівка, Микільське, Антонівка, Зеленівка, Дніпровське та Херсон.

В Горлівці 90 військовослужбовців армії рф, які перебувають на лікуванні будуть найближчим часом направлені до міста Урзуф для проходження ВЛК на предмет визначення придатності до подальшого проходження військової служби. Паралельно з цим окупанти в Горлівці планують мобілізувати 500 осіб з тих категорій, які раніше отримали бронь за причин обмеженої або повної непридатності до військової служби.

Авіація Сил оборони за добу завдала дев’ять ударів по районах зосередження окупантів, три удари по місцях розгортання ЗРК та три удари – по інших важливих об’єктах окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження особового складу противника, три пункти управління підрозділами армії рф та розгорнуту позицію ППО.