Після ліквідації в Абрикосівці на Херсонщині окупантів і їхньої бронетехніки там шукають партизан, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на 18.00 14 березня щодо російського вторгнення.

Триває 384 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Противник завдав 30 авіаційних та 8 ракетних ударів. Ракетного удару окупанти завдали по Затоці Одеської області – уламками ракети пошкоджено дитсадок “Золота рибка”. Окупанти здійснили 33 обстріли з РСЗВ.

На Херсонському напрямку постраждали Золота Балка, Михайлівка, Качкарівка, Веселе, Іванівка, Микільське, Антонівка, Зеленівка, Дніпровське, Берегове та Херсон.

В Абрикосівці російські загарбники і їхні прихвосні з окупаційної влади здійснювали фільтраційні заходи серед місцевого населення. Причиною обшуків будинків, огляду телефонів, ноутбуків і комп’ютерів стало влучання Силами оборони України в місце базування підрозділів армії рф. В результаті повністю знищено чотири одиниці броньованої техніки (БМП/САУ) та щонайменше 15 окупантів. Кількість поранених уточнюється.

На прибережних турбазах і пансіонатах міста Ялта Донецької області було розміщено додатково тисячу окупантів. У зв’язку з цим перекрито найближчі вулиці та пляжну зона, розставлено блокпости, збільшено кількість піших патрулів.

На самій території баз відпочинків і поруч риють окопи і бліндажі. Збільшено кількість навчальних стрільб з різних видів озброєння в напрямку моря.

Авіація Сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження особового складу.