ВАЗ збив дитину через п'яного водія «Тойоти»: миколаївська поліція шукає свідків аварії

Коментарi:

Хлопчик у лікарні у тяжкому стані

Вранці 12 березня в селі Лиса Гора Первомайського району сталася аварія, в якій постраждала 13-річна дитина.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, на вулиці Великий 27-річний водій Toyota Camry врізався у припаркований ВАЗ-21011. Від удару «жигуль» відкинуло на хлопця-пішохода.

«Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітнього з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу. Наразі стан потерпілого медики оцінюють як тяжкий», – повідомили у поліції.

Встановлено, що на момент аварії водій «тойоти» перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він залишився цілим і неушкодженим, але за результатами медичного огляду в його крові виявили 0,58 проміле алкоголю.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. ст. 286-1 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення.

Правоохоронці просять можливих свідків аварії повідомити наявну інформацію за телефонами (068) 314-29-49, (063) 128-72-16, (096) 916-05-19, 102.