РСЗВ, із яких вбивають мирних мешканців Миколаївського Причорномор’я, окупанти встановили між дворами жителів Кінбурна

Коментарi:

Російські терористи воюють із мирним населенням.

«Сьогоднішній обстріл, який забрав життя двох людей на території Куцурубської громади, серед яких є дитина, це черговий прояв тероризму. Зокрема, на Кінбурнській косі окупанти розташовують свої реактивні системи залпового вогню між дворами місцевих мешканців, щоб ускладнити нашу роботу у відповідь. Але... ми маємо особливі методи впливу на них і відпрацьовуємо так, щоб вони більше не мали такої можливості підтягувати туди озброєння», – сказала речниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк.

Водночас вона зауважила, що поки ворог має коридор суходолом із лівого берега, "він може заміщати ті установки, які ми знищуємо і продовжувати обстріл".

«По Херсонщині також продовжують обстріли, але вони значно зменшилися. Якщо за минулі кілька діб ми фіксували десь 90 обстрілів за добу, то за минулу добу їх значно менше. Їх вже порядку 70. І це говорить про те, що наша робота все ж таки дає результат. Ми продовжуємо відсувати ворога, а по його поведінці бачимо, що вони маневрують, якомога далі відсуваючи свої сили та резерви на наступні рубежі оборони».