На війну рухається російський потяг із зеками і зечками, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на ранок 13 березня.

Розпочалася 383 доба російського широкомасштабного вторгнення. Напередодні підрозділи Сил оборони відбили 102 атаки. Ворог завдав три ракетних удари, вісім авіаційних ударів, здійснив 49 обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямку противник веде оборонні дії. Обстріляв Берислав, Понятівку, Дніпровське і Білозерка на Херсонщині, а також Тамарине і Очаків в Миколаївській області.

З Енергодару окупанти почали вивозити з навчально-тренувального центру Запорізької АЕС обладнання, на якому проводилися заняття з підвищення кваліфікації персоналу.

Було відзначено рух у бік Донецької області потяга із плацкартними вагонами для перевезення в’язнів. Один з вагонів – із засудженими жінками.

Протягом доби авіація Сил оборони України завдала удару по ЗРК, а також шість ударів – по районах зосередження особового складу та військової техніки.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження особового складу та військової техніки, а також два склади боєприпасів і склад пально-мастильних матеріалів.