Окупанти награбоване в одному селі Херсонщини везуть продавати в інше, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на вечір 12 березня.

Триває 382 доба російського широкомасштабного вторгнення. Противник завдав ракетного удару по Слов’янську, здійснив чотири авіаційних удари та 20 обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямках противник обороняється. Обстріляв Берислав і Білозерку Херсонської області та Тамарине і Очаків – Миколаївської області.

У населених пунктах захопленої Херсонської області окупанти займаються мародерством. Награбовані «гаджети» та побутову техніки намагаються продати цивільним, але уже в інших населених пунктах.

Противник продовжує зазнавати втрати. 11 березня 30 «свіжих» трупів прийняв морг Енергодара. Втрати у живій силі відновляють. До Ялти, що у Донецькій області, прибуло поповнення із Ямало-Ненецького автономного округу. Відзначається низька вмотивованість та небажання особового складу ворога брати участь у бойових діях.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по ЗРК, а також шість ударів по районах зосередження його особового складу та військової техніки.

Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження особового складу та військової техніки, а також склад боєприпасів.