Основні види сільгосптехніки

Коментарi:

Сільськогосподарська техніка — це всі види обладнання, що використовується для допомоги в процесі сільського господарства. Існує багато типів обладнання, яке використовується фермерами, серед іншого — ручні інструменти, силові інструменти. Найвідомішим прикладом сільськогосподарської техніки є трактор.

Це важкий транспортний засіб, на якому можна встановити сільськогосподарські знаряддя для максимального використання функцій трактора. Купити запчастини для сільгосптехніки можливо в інтернет-магазині «Гектар».

У 2019 році імпорт сільгосптехніки до України зменшився на 17% – Дніпропетровське Інвестиційне агенство

Види сільськогосподарських машин та їх застосування

Сучасні фермери використовують широкий спектр агротехніки. Для доброго врожаю необхідні технічні матеріали і сільськогосподарська праця. Серед основних видів сільськогосподарської техніки можливо виділити:

  • культиватор є одним з найбільш використовуваних сільськогосподарських знарядь, яке використовується для перегортання та подрібнення ґрунту перед посівом. Його також використовують для видалення бур’янів, а також для аерації та розпушування ґрунту, коли культура почала рости;
  • прес-підбирач — це сільськогосподарська техніка, яка збирає солому, суху траву та інші залишки. Потім він пресує всі відходи в тюки, які нарешті зв’язують шпагатом або дротом;
  • плуг використовується для первинного обробітку землі під час підготовки до посіву та посадки. Призначення плуга – знімати верхній шар ґрунту;
  • борона — сільськогосподарське знаряддя для обробітку поверхні ґрунту. Його дія відрізняється від дії плуга і використовується для більш глибокого обробітку. Його часто використовують на полях для проведення оранних робіт. Забезпечує більш дрібне покриття, роблячи ґрунт придатним для посіву та посадки.

Кожен із цих варіантів має своє призначення та особливості. І в залежності від потреб господарства потрібно обирати і моделі техніки.

Комплектуючі деталі до сільськогосподарської техніки

На сайті магазину hectare.ua кожен користувач може знайти величезний вибір товарів призначених для сільськогосподарської діяльності. В тому ж числі, в каталозі представлені різноманітні деталі для обслуговування техніки.

Всі пропозиції від офіційних виробників, тому компанія гарантує довговічність деталей. Окрім цього, майже всі пропозиції мають гарантійний термін. Замовити товари можливо з доставкою по всій території України.