5 причин популярності підвісних лінійних світильників

Коментарi:

Асортимент сучасних світильників вражає своєю різноманітністю. Але вже багато років у топі найбільш затребуваних залишаються лаконічні підвісні лампи лінійного типу.

Чому вони настільки популярні та як вибрати варіант під свої потреби, розповідають фахівці магазину світлодіодного освітлення LED-STORY.

Чому лінійні світильники такі потрібні?

Незважаючи на те, що підвісні лінійні світильники у колекціях різних брендів мають свої особливості, але є у них усіх і дещо спільне. Освітлювальні прилади такого типу складаються з довгого вузького корпусу, в який вмонтовані світлодіоди. У деяких моделях також є розсіювач – панель з матового або прозорого оргскла.

Незважаючи на нехитру конструкцію та простоту форми, такі освітлювальні прилади мають високий попит на світовому ринку. Головні причини їхньої популярності:

  • універсальність – можуть бути встановлені в офісах, торгових залах, промислових та житлових приміщеннях;
  • варіативність монтажу – специфічна форма дозволяє використовувати їх як самостійний прилад або залежно від дизайнерської ідеї або функціональної потреби складати конструкції різних конфігурацій (лінійні, по периметру стелі, з'єднувати в блоки);
  • економічність – термін служби у сучасних світлодіодних освітлювачів вимірюється кількома десятками тисяч годин, а споживання електроенергії в рази нижче, порівняно з іншими типами ламп;
  • простота монтажу та заміни – підвісні лінійні конструкції легко фіксувати на стелях будь-якого типу, не ушкоджуючи обробку, замінити такий світильник зможе навіть людина без спеціальних знань;
  • функціональність – розрізняються за габаритами і параметрами світла, що дозволяє підібрати варіант під будь-які потреби.

До речі, в LED-STORY можна купити підвісні світильники лінійного типу, і всі необхідні комплектуючі для монтажу системи.

На що звернути увагу, вибираючи світильник LED?

Моделі різних виробників можуть бути різними. При виборі моделі варто звернути увагу на колір корпусу та матеріал, з якого він виготовлений. Також варто перевірити, чи відповідають характеристики світлового потоку вашим потребам. Такі лампи можуть давати тепле, нейтральне або холодне світло. Він може бути яскравішим і м'яким, злегка приглушеним. Розрізняються прилади та за потужністю.

Але навіть якщо ви не знаєте, які характеристики світла потрібні для ваших умов, можете не турбуватися – фахівці LED-STORY порадять, що вибрати для офісу, будинку, торгового залу чи гаража. Вам залишиться лише визначитися з дизайном та вартістю виробу.