Миколаївських наркоторговців, які п'ять років ховалися від слідства, вчора затримали на Кіровоградщині

Коментарi:

7 березня оперативники карного розшуку Миколаївського обласного главку поліції спільно зі співробітниками Первомайського райвідділу поліції затримали чоловіка та жінку, які кілька років ховалися від слідства.

Їх оголосили у розшук за торгівлю наркотиками.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, подія сталася у Первомайську у 2017 році. Тоді правоохоронці викрили банду з п'яти осіб, яка продавала опій на Первомайщині. Двох наркоторговців затримали одразу.

Ще трьом зловмисникам заочно повідомили підозру та оголосили їх у державний розшук. За рік у Закарпатській області взяли одного з них.

Двоє членів банди, що залишилися, – чоловік і жінка – постійно змінювали місце проживання. Нещодавно в рамках оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що вони можуть перебувати на території Кіровоградщини, де надалі їх затримали.

Наразі суд відправив їх під арешт на 60 діб. А санкція інкримінованої статті – ч. 3 ст. 307 Кримінального Кодексу України "Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене організованою групою" – передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.