Мешканці будинку по вулиці Чкалова змивають у каналізацію рушники та гумові рукавички

Коментарi:

Прочищаючи чергове засмічення, працівники «Миколаївводоканалу» подивувалися тому, що городяни змивають в унітаз

Господині часто змивають в унітаз залишки зіпсованої вечері або використану вологу серветку, думаючи, ну що може страшного статися? Хоча насправді навіть прості побутові та нешкідливі на перший погляд речі можуть спричинити страшні наслідки для всього будинку.

Днями фахівці «Миколаївводоканалу» прибули на виклик до багатоповерхівки на вулиці Чкалова, 78. Мешканці одного з під'їздів скаржилися на забиту каналізаційну криницю.

«Приїхала бригада прочищати, відкрили кришку та... жах. Наші працівники вигребли кілька відер для сміття (рушники, ганчірки, вологі серветки, гумові рукавички). Чому все це виявилося не на звалищі, а саме в унітазі?», – цікавляться на підприємстві.

Працівники «Миколаївводоканалу» так обурені поведінкою мешканців будинку, що запропонували їм провести майстер-клас із використання відра для сміття.

«На жаль, щотижня у місті фахівці підприємства прочищають по 100 разів «убиту» каналізаційну мережу. Хоча все просто: в унітаз мають «летіти» лише біологічні відходи людини», – пояснили на підприємстві.