Миколаївська міська рада має намір виділити 30 тисяч грн. на лікування хлопчика, якого важко поранили окупанти

Коментарi:

На засіданні бюджетної комісії депутати розглянули звернення щодо виділення коштів на лікування та реабілітацію хлопчика, якого важко поранили окупанти.

Це дуже сумна історія. Минулого року сім'я хлопчика намагалась евакуюватися з Херсону на автівці. Та була обстріляна окупантами. На жаль, його мама, тітка та бабуся загинули. А він отримав поранення в голову. Постраждав також і батько.

Ця сім’я з Миколаєва. Але на початку повномасштабної війни вони виїхали в Херсон з надією, що там буде краще. І коли почалася окупація Херсона, ця сім’я на автомобіля виїжджала назад в Миколаїв. Загинула тітка, загинула мати, загинула бабуся, батько теж отримав поранення. Він зараз проходить лікування. Він у стані середньої тяжкості. Цей хлопчина зараз на догляді у дідуся. Тому що тільки він не був у тій машині, — розповів директор департаменту праці та соціального захисту населення Сергій Василенко.

Дитина вже 9 місяців знаходиться на лікуванні. Подальша реабілітація потребує коштів. Тому дідусь хлопчика звернувся до міської влади з проханням виділити кошти.

У підсумку бюджетна комісія підтримала виділення на лікування дитини 30 тис.грн. Тепер це звернення завтра розглянуть депутати під час сесії міської ради, повідомляє сайт миськради.

Читайте також Зарплаты руководителей николаевских коммунальных предприятий – по 50-70 тысяч гривен в месяц