Трьом паліям із Дніпра за знищення машини вознесенського активіста загрожує 10 років позбавлення волі

Коментарi:

Зловмисників затримали на вокзалі, коли ті зібралися виїхати з міста

Слідчі Вознесенського райуправління поліції завершили досудове розслідування кримінальних проваджень, започаткованих за фактом підпалу автомобіля Opel Meriva місцевого активіста.

Пригода сталася увечері 6 листопада у Вознесенську. 32-річного власника автомобіля зателефонував до поліції. Протягом доби оперативники встановили паліїв. Їх затримали на залізничному вокзалі, коли ті пробували залишити районний центр.

Було розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу» та ч. 1 ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами".

Усім трьом підозрюваним, а вони є мешканцями Дніпропетровської області, суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Наразі слідчі завершили досудове розслідування зазначених кримінальних проваджень та передали обвинувальний акт до прокуратури, яка направила його до суду для рішення по суті.

Відповідно до санкцій статей, що інкримінуються, чоловікам загрожує до десяти років ув'язнення, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.