У Кадіївці воскрешають поранених окупантів і відправляють їх знову на фронт, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на 18.00 6 березня.

Завершується 376 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Противник завдав 42 авіаційних та 5 ракетних ударів. Використав 11 Шахедів-136. Дев’ять із них було збито. Здійснив 10 обстрілів з РЗСВ.

Ворог, не рахуючись із втратами, не припиняє штурмувати Бахмут та його околиці. Також вів наступ у районах населених пунктів Залізнянське, Дубово-Василівка та Іванівське – успіху не мав.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде оборону. Обстрілів зазнали, Шляхове, Козацьке, Тягинка, Чорнобаївка, Білозерка та Херсон.

Противник щодня зазнає значних втрат в особовому складі, тому не припиняє вживати заходів щодо їх поповнення. У Донецьку військові комісаріати отримали вказівку щодо уточнення персональних облікових даних офіцерів запасу віком до 65 років включно. А також солдатів, сержантів та прапорщиків запасу віком до 50 років.

У готелі «Донбас» в Кадіївці працює військово-лікарська комісія. Її робота направлена на визнання придатними поранених із 2-го армійського корпусу окупаційних військ, для подальшого їх повернення до строю. Таким чином російське військове керівництво намагається оперативно відновлювати свої підрозділи.

Авіація Сил оборони за добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки та удару по ЗРК на вогневій позиції.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три райони зосередження противника та засіб протиповітряної оборони ворога на вогневій позиції.