Армянськ все ближче, а танки «другої армії світу» ремонтують петеушники Волновахи, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Оперативна інформація станом на шосту ранку 6 березня.

Розпочалася 376 доба російського широкомасштабного вторгнення. Напередодні наші воїни відбили понад 95 атак. Противник завдав 31 авіаційний та 8 ракетних ударів. Здійснив 72 обстріли з РСЗВ. Не припиняє спроб штурмувати Бахмут та навколишні населені пункти.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється, на окремих ділянках намагається створити умови для переходу у наступ. Обстріляв понад 40 населених пунктів, зокрема, Веселе, Берислав, Чорнобаївку, Антонівку, Херсон.

Для введення в оману Сил оборони України ворог маневрує, пересуваючи колони між Новою Каховкою та кримським Армянськом. Ці дії викликають невдоволення особового складу російських окупаційних військ. Основна причина у відсутності достатньої кількості палива та навіть натяку на ефективність таких маневрів.

В Волновасі Донецької області загарбники облаштували базу відновлення пошкодженої техніки на базі місцевого професійного технічного училища. Учнів примусово залучають до ремонтних робіт.

Українська авіація минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, 4 райони зосередження та позицію засобів протиповітряної оборони.

З