На Миколаївщині на місці боїв висаджено три з половиною тисячі сіянців дубів і кримської сосни. Фото

Коментарi:

Рятують знищений російською ордою ліс.

У Миколаївській області триває програми «Зелена країна». У суботу, 4 березня, у Вознесенському лісовому господарстві висаджено 3500 молодих дерев.

Восени на цій ділянці підготували ґрунт під лісові культур, а саме виконали подвійне дискування та рифлення. Як посадковий матеріал використовувалися сіянці сосни кримської та дубу звичайного з закритою кореневою системою.

Нагадаємо, рік тому на території Вознесенського району велись запеклі бої, українським військовим вдалось відбити противника і не допустити окупації території. Через авіаобстріл постраждав й ліс.

Також враховуючи потребу ЗСУ в лісоматеріалах для спорудження фортифікаційних споруд, на цій ділянці було проведено рубку пошкоджених дерев. Всього було заготовлено 175,5 кубометрів деревини, яку було передано на потреби захисту та оборони держави, повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної військової адміністрації.

До акції «Створимо ліси разом» долучився перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та керівник антимонопольного комітету Західного округу Андрій Кашнікович.