Миколаївський поліцейський організував наркомережу, яка «працювала» по всьому регіону

Коментарi:

У Миколаєві співробітник поліції продавав великі партії наркотиків у місті та по області. Обсяги збуту були такими, що на мафіозі-правоохоронця працювали кілька людей, зокрема співмешканка.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Бандити збували наркотики через закладки. З клієнтами спілкувалися через телеграм – там залишали замовлення, після оплати їм надсилали місце, де шукати "посилку".

«Правоохоронця викрили, коли він намагався збути наркотики. Під час обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено близько сотні пакунків із розфасованими наркотиками на суму близько 100 тис. грн. Крім того, знайдено телефони із сотнею фотографій із їхніми «закладками» по території регіону», – повідомили у прес-службі ГБР.

І ще цікавий момент... під час обшуку з'ясувалося, що цей поліцейський — великий любитель радянської символіки.

Читайте також У Миколаєві поліцейський відмовився від хабара у 150 тисяч

Йому оголосили підозру у незаконному збуті наркотичних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України). Вирішується питання про запобіжний захід. Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, що у січні працівники ДБР викрили ще одного любителя забороненої символіки – колишнього міліціонера з Житомирської області. Він намагався налагодити збут наркотиків по всій Україні, зокрема у прифронтових районах. Він організував пересилання наркотичних речовин до Миколаївської області та хотів розвинути свою мережу в інших регіонах. Тоді під час обшуків було виявлено не лише наркотики та патрони, а й знайдені фігурки леніна та двоголового орла. Розслідування завершено, і обвинувальний акт передано до суду.

Колишнього поліцейського звинуватили у незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів, незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами (ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 263 КК України). Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.