Який телефон Xiaomi купити у 2023 році

Коментарi:

Наприкінці минулого року китайська корпорація Xiaomi зробила презентацію нових моделей смартфонів 13 та 13 Pro.

Модельний ряд Xiaomi телефони якої займають четверте місце за обсягом продажів у світі, оновлюється приблизно раз на квартал. Це дуже часто, якщо врахувати, що той же Apple балує шанувальників своїх гаджетів щорічно. Але така плодючість накладає певний відбиток на продукцію Ксіомі – змін у нових девайсах порівняно з попереднім поколінням не так багато. Саме тому стає актуальним питання – який смартфон цього бренду обрати цього року.

Критерії вибору смартфонів

Вибираючи смартфон у 2023 році, ми звертаємо увагу на безліч характеристик девайсу, включаючи процесор, систему камер, оперативну пам'ять та багато іншого. Однак головний критерій – це мета покупки, а характеристики є лише гвинтиками для задоволення вимог. Перед покупкою смартфона Сяомі вам слід визначитися, для чого він вам потрібен, і лише після цього необхідно вивчати характеристики тієї чи іншої моделі. В інтернет-магазині Maxi.az ви знайдете широкий вибір смартфонів цього бренду як флагманських, так і бюджетних лінійок.

Якщо ж говорити про характеристики, які повинен мати телефон Xiaomi для різних завдань, ось основні параметри:

  • процесор – мінімум чотири ядра;
  • оперативна пам'ять – обсяг ОЗУ має стартувати від 3 Гб;
  • матриця – IPS, але краще за OLED;
  • діагональ екрана – від 6 дюймів;
  • вбудована пам'ять – обсягу пам'яті в 64 Гб вже може не вистачити, тому краще вибирати смартфони зі 128 Гб пам'яті та більше;
  • акумулятор – ємність батареї має стартувати з 5000 мАг, що забезпечить вам добу автономної роботи в середньому режимі користування.

Також важливим аспектом буде система камер. Чим більше об'єктивів буде у смартфоні, тим краще. І йдеться не лише про ведення соцмереж, а й про необхідність використання камер роботи, включаючи фотографування документів та проведення онлайн-конференцій з відеозв'язку.

Яку модель Ксіомі вибрати?

Бажаєте бюджетний смартфон, який виконуватиме базові функції без багів та підвисань? Зверніть увагу на Redmi A1. Redmi Note 10S та Note 10 Pro стануть відмінним вибором для ведення соцмереж та серфінгу в інтернеті. Якщо ж вам необхідний максимум можливостей – вибирайте 12 Lite або 12T Pro, які складуть конкуренцію найкращим гаджетам від Samsung та Apple.