Після атаки безпілотників на нафтобазі «Роснефти» у Туапсі сталася пожежа

Коментарi:

Пожежа на нафтобазі сталася у Туапсі Краснодарського краю, повідомила міська адміністрація.

Пожежа почалася близько другої години ночі на вулиці Індустріальній, де, за відкритими даними, розташований нафтопереробний завод компанії «Роснефть».

Місцеві жителі чули, як на території нафтобази з різницею за кілька секунд сталися два вибухи, пише 93.ru. Видання Astra стверджує, що територію атакували «два невстановлені літальні апарати», пошкодження отримала бойлерна, а поряд із будівлею знайшли дві вирви глибиною півтора метри. Телеграм-канали Baza та Shot також стверджують, що нафтобазу атакували безпілотники, начинені вибухівкою, які впали за 100 метрів від нафтосховища. Джерело РІА Новини в екстрених службах повідомило, що в районі нафтобази «зафіксували безпілотник». Влада цю інформацію не коментувала.

У мерії Туапсе заявили, що пожежа сталася у господарській будові, а площа займання становила не менше 200 квадратних метрів. До третьої години ночі вогонь загасили.

В адміністрації Туапсе, а також у прес-службі крайового управління МНС повідомили, що пожежа не торкнулася нафтових резервуарів, розливу нафтопродуктів не сталося, а постраждалих немає. У ранковому зведенні регіонального МНС пригода в Туапсі не згадується.

Видання Astra стверджує, за 30 метрів від місця вибухів розташована казарма з військовими Міноборони РФ. Інші джерела поки що цю інформацію не підтверджували.