У Миколаївському українському театрі вистави йдуть вже і англійською

Коментарi:

25 лютого до Миколаєва завітав київський ProEnglish Theatre of Ukraine .

Всі вистави у них винятково англійською мовою, що поки дуже незвично. Театр гастролює країнами Європи, а в Україні саме Миколаїв став першим містом після столиці, куди він завітав з гастролями.

Вистава відбулася в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі на Сцені в укритті.

Це драматична історію про юну мешканку німецького містечка Мольхінг – Лізель. У Другу світову війну місто постійно бомбили. Проте маленька Лізель потроху вчиться читати, навіть у бомбосховищі.

Сюжет моновистави The Book of Sirens (Книга сирен) був настільки знайом мешканцям міста, що навіть ті, хто не розуміють англійську, емоційно відчули все те, що намагалась розповісти головна героїня.

Вдало підібраний музичний супровід, цікава історія, професійна гра, креативне режисерське рішення не залишили байдужим, тому спілкування глядачів з режисером та акторкою після вистави було дуже активним.

«Вистава відбудеться ще й сьогодні, 26 лютого о 15.00. Запрошуємо всіх бажаючих до театру ще раз впевнитися, що мистецтво лікує, а іноді і рятує, – розповіла очільниця управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації Олена Буберенко.