На Миколаївщині під час війни скромний бухгалтер міської ради нарахувала собі майже 8 мільйонів гривень зарплати

Коментарi:

Прокурори почали цікавитися, на що чиновники витрачали торік бюджетні гроші.

Заволоділа бюджетними коштами у сумі майже 8 млн грн – головному бухгалтеру управління Первомайської міської ради повідомлено про змінену підозру

У ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами головним бухгалтером управління культури, національностей, релігії, молоді та спорту Первомайської міської ради, встановлено нові факти злочинів.

Бухгалтеру повідомлено про змінену підозру у заволодінні бюджетними коштами вчинене повторно, в період дії воєнного стану та в особливо великих розмірах та службовій підробці, повідомили в прокуратурі Миколаївської області.

У період з січня 2021-го по вересня 2022 року головний бухгалтер, склала та видала завідомо неправдиві офіційні документи, згідно яких нарахувала та незаконно отримала на власний картковий рахунок заробітну плату значно вищу за встановлений оклад на загальну суму 7 мільйонів 911 тисяч гривень.

Змінену підозру підготовлено за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури та сприяння міського голови.