Дві образа одних штор – жалюзі День-Ніч для встановлення в будь-якому приміщенні

Коментарi:

Компактні рольштори 2-в-1 (зебра) замінять традиційні фіранки з тюлем: напівпрозорий матеріал розсіює яскраве денне світло, а смуги із щільного полотна повністю затемнюють кімнату, добре закриваючи огляд ззовні.

Такі системи дозволяють легко регулювати необхідний рівень освітлення вдень та ввечері. Правильно підібравши відповідну варіацію з комбінацією тканин, можна успішно вписати жалюзі в обстановку з будь-яким інтер'єром.

Позитивні сторони штор рулонного типу "Зебра"

Незаперечна перевага даних сонцезахисних систем у функціональності, зручності використання, естетичній привабливості. До переваг рулонних штор зебра варто віднести:

  • легкість системи, кріплення у різному положенні по висоті;
  • візуальне розширення простору;
  • ефективне регулювання світлового потоку;
  • універсальний дизайн, що підходять для оформлення різних приміщень;
  • простота монтажу та невибагливість у догляді (можна чистити вологою губкою, за допомогою пилососу);
  • широкий асортимент кольорової палітри та комбінацій.

Ще однією перевагою рулонних штор день ніч є обробка полотен спеціальним просоченням, що забезпечує пиловідштовхувальну здатність, довге збереження насиченості відтінків. Завдяки такому захисному шару, виріб позбавлений занадто швидкого осідання частинок пилу і накопичення забруднень.

Замовити жалюзі день і ніч можна в компанії Jaluzi Service, що пропонує виготовлення будь-яких конструкцій розміру з професійною установкою. Ролети виготовляються з якісних матеріалів, тому якість та довговічність гарантована. Розрахувати зразкову вартість конструкції можна за допомогою онлайн-калькулятора на сайті.

Різновиди тканин та склад

У виробництві конструкцій зебра використовується велика різноманітність матеріалів, що справді вражають своєю багатогранністю. Тканини можуть відрізнятися за щільністю, якістю та іншими характеристиками:

  • Дизайнерське виконання та зовнішній вигляд. Системи бувають із непрозорими смужками однотонної фактури, різних відтінків і навіть плісованими;
  • Світлопропускна спроможність. Залежно від цього показника виділяють прозорі, непрозорі, напівпрозорі варіанти, що затемнюють.
  • склад. Зазвичай у складі переважають полотна з поліестеру. Однак можуть бути смужки з льону, натуральної бавовни, віскози та металізованих ниток.

Стильні полотна в даній конструкції виглядають цілком самодостатньо, при цьому здатні гармонійно поєднуватись із звичайними портьєрами, красиво доповнюючи їх. Звичайно, розглядаючи достоїнства рулонних штор зебра, стає очевидною виняткова довговічність першокласного виробу.

Маючи специфічні світлові властивості, рулонні штори для вікон зебра дозволяють світла надходити в кімнату більш контрольовано. При цьому тіні, що утворюються від смужок, що перетинаються, зроблять внутрішній простір кімнати більш стильним і затишним. Якщо хочеться оригінальності, ці ж штори можна зробити неординарно оформленою та візуально однотонною.