Війну в Україні почала готувати Австро-Угорська імперія, – путін виступає з посланням

Коментарi:

Сатрапи зустріли запізнілого путіна стоячи. Виступ диктатора зустрічають оплесками, що переходять до овації.

Цитати диктатора під час його послання до федеральних зборів.

«У рубіжний для нас час... під час подій, що визначають майбутнє росіян».

«Ми крок за кроком, акуратно і послідовно, вирішуватимемо завдання, що стоять перед нами, – каже путін, починаючи розповідь про те, як Донбас з 2014 року боровся за свої права».

«Це вони розв'язали війну. А ми використовуємо силу, щоб її зупинити. Ті, хто планував нову атаку на Донбас, чітко розуміли, що наступна атака — на Крим та Севастополь. У Києві про це кажуть відкрито. Ми захищаємо свій дім, а ціль Заходу — безмежна влада».

"В англіканській церкві зараз обговорюється питання ґендерно-нейтрального бога. Що тут сказати... Пробач їх, Господи, – зітхає Путін.

Зал аплодує...

«Росія твердо відстоює свою позицію: не повинно бути поділу на цивілізовані країни та решту. Росія була готова до діалогу із Заходом і багато років пропонувала партнерам разом працювати над цією ідеєю, але у відповідь отримувала «лицемірну реакцію».

«У наш час з України почали робити антиросію. Проект не новий, сягає корінням у XIX столітті, його вирощували в Австро-Угорщині та Польщі, щоб відірвати ці території від нашої країни. Нічого нового немає», – вражає наповал путін.

Він каже, що «Захід і Україна можуть використати всіх — неонацистів, терористів, «хоч би чорта», аби вдарити по росії».

Мова путіна нагадує марення якогось міського божевільного. Він ще біля мікрофону.