Бронепоїзд путіна за 1 млрд рублів паралізував залізничну гілку Москви

Коментарi:

Поїздки кремлівського вождя стали справжнім головним болем для росіян.

Диктатор путін пересів із літака на бронепоїзд, яким пересувається всередині рф.

До всіх основних його резиденцій підвели залізничні колії, а поряд збудували секретні станції.

Пересування путіна на бронепоїзді замість звичних йому літаків, на яких диктатор роз'їжджав раніше, стало справжнім головним болем для росіян.

Вчора, 17 лютого, через чергову поїздку путіна зупинився рух на одній із найбільш завантажених гілок Москви – Московсько-Тверській.

За даними The Moscow Times, рух поїздів, що прямують від Ленінградського вокзалу, зупинився о 18.15 за московським часом. В результаті на ділянці від станції Моссельмаш в область по всіх шляхах утворилася величезна пробка. Вагонам з пасажирами довелося простояти до 18.50, чекаючи, поки лідер Росії дістанеться на своєму бронепоїзді до особистої резиденції у Валдаї.

Як близький до Кремля політолог Сергій Марков, путін організував свою поїздку до Валдая для того, щоб завершити підготовку послання до федеральних зборів. Як відомо, відповідний виступ путіна заплановано 21 лютого.

"Транспортники, очевидно, незадоволені тим, що бронепоїзд путіна рве розклад і "зливають" інформацію про його рух", – заявив він.

Після повномасштабного вторгнення його військ до України для далеких поїздок диктатор все частіше використовує бронепоїзд вартістю близько 1 млрд. російських рублів.