Під Сімферополем до крематорію день і ніч черги із військових труповозок, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на шосту ранку 15 лютого. Розпочалася 357 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Противник завдав два ракетних удари по цивільній інфраструктурі на Донеччині та три авіаційних удари. Зафіксовано 68 обстрілів з РСЗВ, зокрема, по цивільних об’єктах Миколаївської та Херсонської областей. Там постраждали 30 населених пунктів, включаючи Золоту Балку, Гаврилівку, Берислав, Веселе, Інгулець, Львове, Тягинку, Антонівку, Зимівник, Білозерку, Дніпровське та Велетенське, а також передмістя та місто Херсон,

Противник продовжує зазнавати втрат. У Красній Зорьці Сімферопольського району Крим трупи спалюють. Біля крематорію постійна черга військових автомобілів до 10 одиниць. Цими вантажівками окупанти привозять вбитих військовослужбовців та найманців. Кремація здійснюється цілодобово. Послуги з кремації цивільним не надаються.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. А наші ракетники і артилеристи уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили противника, шість складів боєприпасів та дві станції радіоелектронної боротьби .