Вчора на Миколаївщині було чотири навмисних підпали, в палаючому будинку знайшли труп

Коментарi:

Вчора, 13 лютого по вулиці 1-й Слобідській у Миколаєві загорівся двоповерховий будинок.

Завдяки рятувальникам вдалось його вберегти від повного знищення. Пожежу на площі 30 кв. м вони загасили, попередня причина її виникнення – коротке замикання електропроводки.

Сталося займання в квартирі на шостому поверсі 12-поверхового будинку по проспекту Центральному. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.

Вдень у селі Шляхове Баштанського району загорілась господарська споруда, сіно та солома. Пожежу ліквідовано на площі 80 кв. м, її причина встановлюється.

По вулиці І. Франка у Вознесенську загорівся житловий будинок. На місце виїхав черговий караул 12-ї частини. Вогнеборці провели розвідку та виявили там труп. З’ясували, що це чоловік, 1961 року народження. О 16:20 пожежу на площі 30 кв. м, загасили. Причина її виникнення наразі встановлюється.

Кількість пожеж в екосистемах вже декілька днів поспіль зростає. Щодня реєструють навмисний підпал очерету. Вчора було чотири випадки – по вулиці Рибацькій на території СВТ “Активіст” у Миколаєві, у селі Тернувате Миколаївського району, у селі Яструбинове Вознесенського району в селі Острогірське Врадіївської територіальної громади. У селі Грушівка Первомайського району сталая пожежа через необережне поводження з вогнем. Загальна площа, що пройшов вогонь склала майже 9 гектарів.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.