«Морпіх» путін зовсім поганий, – колишній російський віце-прем'єр висміяв брехню диктатора

Коментарi:

То шишками бавиться то видає себе за морпіха.

Колишній російський віце-прем'єр Альфред Кох написав, як путін бреше на рівному місці:

Добіг кінця 350-ї війни. Вже і генсек НАТО Столтенберг вважає, що російська армія почала «той самий» наступ, який ми всі очікували. Скоро вже тиждень як вона настає, людей поклали мабуть-невидимо, а толку? Так нікуди вона й не просунулася... «Не страшні погані звістки, починаємо біг на місці...»

Путін зовсім уже поганий: навіщось набрехав, що служив у морській піхоті. Ось хто його за язик тягнув? І не треба це було нікому, та й не до місця ... Просто так набрехав, з любові до мистецтва. Тепер Пєскову віддуватися, вирізати цю його брехню звідусіль, пояснювати, що його неправильно зрозуміли.

Причому якось по-дитячому набрехав, зовсім безглуздо. Адже це легко перевірити (так, втім, і так усі знають): термінової він не служив, на військових зборах не був, до КДБ потрапив як стукач ще зі студентської лави.

Я востаннє так брехав у п'ятому класі, напевно, якщо не в третьому. Що-небудь про могутнього тата, який десять чоловік може однією лівою, або про те, що я таємний чемпіон світу з боксу.

Мені навіть путіна шкода стало в цей момент. Якийсь він безглуздий такий, зовсім уже не може впоратися з собою, ніби й сам знає, що не треба, але вдіяти нічого з собою вже не може: взяв – і набрехав.

А ви кажете – переговори. Ну які, до біса матері, переговори? Ну ви подивіться на цього «морпіха». Про що ви справді? Він набреше з трьох коробів, а завтра буде очима плескати і знову якусь безглуздю нести. Переговори... Скажете також...

Нагадаємо, що кілька днів тому путін нібито їздив на Устьянський лісопереробний завод в Архангельській області. Там він проінспектував якість соснових шишок, чим викликав гомеричний сміх навіть у Росії і отримав ще прізвисько "Шишкін".