Французький сніданок за 15 хвилин: як обрати круасан?

Коментарi:

Якщо ви не полюбляєте круасани, то просто жодного разу не куштували насправді смачний продукт. Адже справжній французький круасан ніжний, повітряний, хрусткий і ніби складається з тисячі шарів тоненького листкового тіста.

Найпростіший спосіб оцінити оригінальний бездоганний смак — купити заморожені круасани від Mr.Grill. Усього за кілька хвилин після закладання виробів у духову шафу вони наповнять ваш дім неймовірним ароматом. Ви не зможете відірватись, допоки не доїсте усе до кінця.

У чому секрет французької випічки?

Вироблення смачного хрусткого круасана складається з кількох етапів:

  1. Вибір якісних продуктів, адже оригінальний смак досягається тільки за умови використання борошна з високим вмістом клейковини та натурального вершкового масла.
  2. Ручне шарування тіста, завдяки чому отримується повітряна текстура готового виробу та його особливий хрускіт.
  3. Вимішування за температури не вище 18 градусів Цельсія.
  4. Розстойка тіста за температури 25-26 градусів.
  5. Формування бездоганної булочки.

Приготування займає кілька годин. Лише після цього можна отримати справжній круасан. Він повинен мати пустоти всередині, що заповнюються смачною начинкою або залишаються пустими, щоби ви могли наповнити їх своїми улюбленими смаками. Серед ознак якісного виробу:

  • бездоганна золотиста скоринка;
  • характерний хрускіт;
  • ніжний, в міру солодкий смак.

Саме такі круасани ви можете знайти в інтернет-магазині mrgrill.ua. Купуючи їх за оптовою ціною, ви також отримуєте оптимальні умови доставки, завдяки чому маєте змогу куштувати справжні французькі булки кожного дня, кожен раз обираючи новий смак.

Чим начиняють круасан?

Сам по собі круасан має доволі нейтральний маслянистий присмак. Саме тому він чудово смакує як із солодкими, так і з солоними начинками. Серед найрозповсюдженіших смаків:

  • шоколадний;
  • горіховий;
  • карамельний;
  • фруктовий.

Саме такі вироби ідеально смакують до кави або чаю і стануть ідеальним сніданком або перекусом для вас або ваших гостей. Смакуйте з задоволенням!