Під час пожежі залишків дизпального на Миколаївщині загинула людина

Коментарi:

13 пожеж на Миколаївщині за добу.

Вночі о 00.00 внаслідок ворожого обстрілу та влучення осколків боєприпасів сталася пожежа в металевому гаражі в Очакові. Її загасили місцеві вогнеборці.

Пожежу залишків дизельного пального на площі 25 кв. метрів ліквідовано в Новому Бузі. Її спричинило порушення правил безпеки під час зварювальних робіт. Там загинув чоловік 1950 року народження.

Увечері в селі Яструбинове Вознесенського району горів приватний житловий будинок. Вогнеборці загасили займання на площі 25 кв. метрів і врятували жінку, яку госпіталізовано з діагнозом отруєння продуктами горіння.

У Миколаєві через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутового газового приладу горів приватний житловий будинок на площі 60 квадратних метрів.

Причини пожеж у будинках по вулиці Шосейній у Миколаєві та в селі Бузьке під Миколаєвом району встановлюються.

У селі Михайлівка Миколаївського району через коротке замикання електромережі загорівся продуктовий магазин. Вогонь ліквідовано на площі 10 кв. метрів.

У Вознесенську по вулиці Центральній горіла кав'ярня на площі 60 квадратних метрів. Крім пожежних, туди направилися бригади «Миколаївобленерго» та «Миколаївгазу» та поліція.

Суху траву та очерет невідомі підпалили у Первомайську, Врадіївці, Новій Одесі на загальній площі понад 6 гектарів, повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області. Загалом до гасіння минулої доби залучалось 15 одиниць техніки та 60 вогнеборців.