Чоловік із Миколаївської області признався поліцейським на вокзалі в Одесі, що вбив свою жінку

Коментарi:

11 лютого на залізничному вокзалі в Одесі п’яний чоловік із Вознесенського району зізнався поліцейським, що вбив свою дружину.

Перевіривши інформацію, поліцейські у будинку виявили тіло 33-річної жінки з тілесними ушкодженнями. За попередніми висновками, смерть настала внаслідок множинних переломів ребер та ушкоджень внутрішніх органів.

Як пояснив сам зловмисник, 9 лютого вони дружиною випивали. Виникла сварка. Він схопив металевий прут та вдарив жінку. Коли зрозумів, що вона мертва, накрив її одягом та поїхав до Одеси.

Речовий доказ – металевий прут правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. Душегуба затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі за погодженням із прокуратурою оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення. Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід. Триває досудове розслідування, повідомили в поліції Миколаївської області.