Барбара Брильська підтримала Ахеджакову і назвала росіян «проклятим народом»

Коментарi:

За це актрису хочуть "стерти" з "Іронії долі".

Відома польська актриса Барбара Брильська підтримала Лію Ахеджакову, яку почали «труїти» до Росії через її слова проти повномасштабної війни. Зірка фільму «Іронія долі» назвала росіян «проклятим народом». Також актриса порадила Ахеджаковій їхати з РФ.

«Лія, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її недостойна. Звичайно, їй треба їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй треба їхати і боротися, як ми», – передають слова Брильської російські ЗМІ.

У Росії слова зірки "Іронії долі" не оцінили. Більше того, там навіть вигадали «покарання» для Брильської. Заступник голови комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко запропонувала «стерти» актрису з фільму «Іронія долі».

«Для актора найстрашніше покарання – забуття. Колись актриса Брильська, яка колись любила всією країною, зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників «проклятих Богом людьми». Наша країна подарувала їй славу та шану, але ми також легко можемо стерти цю актрису з «Іронії долі». Нижче покажу, як може виглядати фільм без актриси завдяки нейромережі. Замінила її на Валентину Тализіна, яка роль Брильської в «Іронії» і озвучувала від і до (зробила сама, у професіоналів це буде ще правдоподібніше)», – написала в Telegram Занко.

Відео із дипфейком сподобалося не всім. Користувачі мережі активно обговорюють ідею росіянки та жартують про безглузду спробу «стерти» актрису за правду про РФ.

Нагадаємо, раніше Лія Ахеджакова відмовилася тікати з РФ, хоча її й вигнали з театру «Сучасник», у якому вона служила з 1977 року.