Сьогодні ЗСУ збили три безпілотники, підірвали ППО та склад боєприпасів росіян

Коментарi:

9 лютого, в 351 день повномасштабної війни, захисники України збили два БПЛА типу "Орлан-10" та один безпілотник типу "Оріон", а також знищили два пункти управління та два райони зосередження ворогів, склад боєприпасів та позицію протиповітряної оборони РФ.

Як повідомляється вечірньому зведенню Генштабу, авіація Сил оборони України протягом цієї доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Сили протиповітряної оборони за поточну добу збили 3 БпЛА противника: 2 – типу "Орлан-10" та 1 – "Оріон"

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 2 пункти управління ворога, 2 райони зосередження живої сили, склад боєприпасів та позицію протиповітряної оборони противника".

Зі свого боку армія РФ, намагаючись взяти під повний контроль територію Донецької та Луганської області, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

За даними Генштабу ЗСУ, протягом доби противник завдав 41 авіаційного та 3 ракетних ударів, 2 з яких по цивільній інфраструктурі міста Краматорськ Донецької області. Також здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема щодо цивільної інфраструктури Донецької та Херсонської областей.