Перстень з діамантом: яке огранювання вибрати?

Коментарi:

Вирішивши купити кільце Minimal з діамантом, одним з перших рішень, яке необхідно вирішити: якої форми ви хочете, щоб був дорогоцінний камінь.

Прикраса мрії має бути ідеальним, щоб радувати щодня. Вибір ідеальної ограновування діаманту залежить від особистого смаку, але є певні плюси кожної форми, які можуть вплинути на вашу думку.

Круглі огранювання: класика

Найкращий вибір для діамантового кільця. Кругла форма надає виняткове сяйво та вогонь. Насправді, таке ограновування здатне забезпечувати максимальний блиск. На неї припадає приблизно три чверті всіх покупок діамантів. Однак такі кільця є найдорожчими. Форма означає, що при ограновуванні втрачається багато діаманта, що збільшує остаточну ціну.

Овальне огранювання: елегантність

Овальні кільця, особливо як яскравий солітер, останнім часом переживають сплеск популярності. Овали надзвичайно улюблені за їхній блиск і приємну видовжену форму. І вони, як правило, виглядають більше, ніж їхня фактична вага в каратах. Овальне огранювання красиво переливається відтінками на світлі, і в кільці візуально подовжує пальці.

Грушоподібне огранювання: розкіш

Для тих, хто хоче виділитися та любить щось унікальне, форма «груша» — чудовий вибір. Діамант грушоподібного ограновування отримав свою назву через свою єдину вершину і закруглений кінець. Як і овали, камені ограновування «груша» стрункуть пальці. Супер блискуча і приваблива подовжена форма — ще один розлогий діамант, який, як правило, виглядає більшим за свою вагу в каратах.

Смарагдове огранювання: гламур

Гладка і витончена ограновування смарагд ідеально підходить для мінімалістів. Діамант смарагдового ограновування має прямокутні грані, що надає йому унікального зовнішнього вигляду, а його прямокутна форма дуже приємна і подовжує палець. Смарагдове огранювання – це східчасте огранювання, що має довгі лінійні грані, що нагадують сходи.

Ограновування “кушон”: шарм

Квадрат або трохи витягнутий квадрат із округленими кутами, схожий на подушку, це і є відома форма "кушон". Кожен діамант у такому ограновуванні унікальний. Кільце з таким каменем – це ідеальне поєднання класики та моди. Воно має вінтажну привабливість і гарно сидить на пальці.

Вибирайте огранювання, яке вам подобається, і насолоджуйтесь бездоганною діамантовою прикрасою нескінченно довго.