Особливості вибору рюкзака для ноутбука

Коментарi:

Спеціальні рюкзаки для транспортування ноутбука стали наразі неймовірно актуальними. Вони звільняють руки, вага гаджета не здається такою великою, та й особисті речі з собою захопити можна.

Якісні сучасні рюкзаки для ноутбука з USB-портом, захистом від вологи, світловідбиваючими елементами та іншими корисними функціями можна знайти в інтернет-магазині Samsonite. Тут представлені товари таких відомих брендів як Samsonite, Lipault, American Tourister. Можна знайти чудовий варіант як для жінки, так і для чоловіка. Розумним буде взяти участь у програмі лояльності Samsonite, завдяки якій можна суттєво заощаджувати на подальших покупках.

Розмір рюкзака для ноутбука

Насамперед розмір аксесуара залежатиме від діагоналі дисплея гаджета. Найбільш поширені моделі середнього розміру містять ноутбуки діагоналлю 15 дюймів, габаритні – 16-17 дюймів. Виробники завжди вказують діагональ техніки, що вміщується.

За розміром аксесуари можна розділити на:

  • малі;
  • середні;
  • великі.

Об'єм маленьких моделей складає 20 л, крім ноутбука в такий рюкзак поміститься не так багато речей. Середні сягають 40 л, вони місткі, але з громіздкі. У великих обсягів перевищує 40 л, вони чудово підходять для тривалих подорожей, а ось для повсякденного використання будуть не дуже зручними.

Матеріали та фурнітура

Від матеріалу залежить міцність та довговічність виробу. Найпоширенішим варіантом є нейлон – він невибагливий у догляді, не боїться водяних бризок. Повністю водонепроникними є вироби з кордуру з тефлоновим покриттям. Також рюкзаки для ноутбука виготовляють із поліестеру, ріпстопу, термопластичного поліуретану.

Якісна фурнітура також допоможе захистити техніку від вологи. Звичайно, вироби з водонепроникною блискавкою коштуватимуть дорожче, та й в експлуатації вона складніша за звичайну, зате ви не боятиметеся за свій гаджет.

Зверніть увагу на спинку рюкзака

Спинка у рюкзака може бути м'якою, жорсткою, напівжорсткою, ортопедичною та каркасною. Для ноутбука найкраще використовувати останні два варіанти, адже в них речі завжди лежатимуть на своїх місцях, та й естетично такі моделі виглядають краще.

Який би аксесуар ви не вибрали, краще зупинитись на продукції відомих брендів, яка порадує якістю та довговічністю.