ЗСУ технічно знищили станцію РЕБ окупантів – Генштаб

Коментарi:

За добу підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони вразили один пункт управління, район район зосередження живої сили окупантів і одну станцію радіоелектронної боротьби.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook, російські загарбники за добу завдали 22 авіаційних ударів і здійснили понад 50 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

За даними Генштабу, основні зусилля окупанти зосереджують на наступі на Бахмутському напрямку. Ведуть безуспішні наступальні дії на Авдіївському напрямі. Крім того, намагаються покращити тактичне становище на Лиманському напрямі. На Запорізькому напрямку здійснювалися безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Оріхів та Гуляйполе. На Куп'янському, Новопавлівському та Херсонському напрямках ворог обороняється.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямах обстановка без істотних змін, наступальних угруповань противника не виявлено. На території республіки Білорусь продовжуються спільні навчання повітряно-космічних сил Російської Федерації та військово-повітряних сил та військ протиповітряної оборони республіки Білорусь. Відпрацьовуються практичні завдання щодо взаємодії повітряної та сухопутної компонент у наступальних операціях.

Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Рівного та Новодмитрівка Сумської області та Бударки, Землянки, Гатища, Вовчанськ, Тернова, Чавунівка, Новомлинськ та Дворічна на Харківщині.

На Куп'янському напрямку противник обстріляв райони Петропавлівки, Кислівки, Іванівки, Крохмального, Сіньківки, Берестового та Табаївки Харківської області та Стельмахівки на Луганщині.