У дев'ять деокупованих сіл Миколаївщини повернули електрику

Коментарi:

Йде відновлення електропостачання на звільнених від «російського світу» територіях Миколаївської області. Днями світ повернули ще дев'ять населених пунктів.

Роботи тут розпочалися з перших днів деокупації. Як повідомляє прес-служба «Миколаївобленерго», енергетики одразу ж вирушили на огляд енергетичного обладнання та мереж, щоб оцінити масштаби руйнувань. Оцінки фахівців були невтішними.

«Єдине, що може гальмувати наші бригади – це дефіцит робочих рук, матеріалів, техніки. Також безпосередньо залежить від вибухотехніків, адже працювати можемо лише на вже оглянутих та розмінованих територіях. Незважаючи на всі перешкоди, наші хлопці, а також колеги з інших областей, які поспішили на допомогу Миколаївщині у відновленні електропостачання деокупованих сіл, буквально днюють та ночують там, щоб не витрачати час на дорогу та встигнути зробити більше. Завдяки їхній самовідданій праці за останні тижні, вперше за багато місяців, мешканці ще дев'ять населених пунктів уже зі світлом», – повідомили на підприємстві.

Електропостачання відновлено у Калинівці, Новософіївці, Тернівці, Суворому, Світлій Дачі, Великопіллі, Гречанівці, Новопетрівці та Баратівці (частково).

«Ми вдячні колегам, які активно приєдналися до відновлювальних робіт – їхні бригади весь цей час працюють на деокупованих територіях пліч-о-пліч з нашими. ПАТ "Черкасиобленерго", Львівобленерго, Прикарпаттяобленерго, АТ "Хмельницькобленерго" ВАТ "Тернопільобленерго" Ми продовжуємо крок за кроком просуватися вперед, адже частина населення досі залишається знеструмленою – робимо все від нас залежне, щоб світло поверталося до їхніх будинків якнайшвидше» , – Розповіли в «Миколаївобленерго».