Вихованка миколаївського тенісу вийшла у 2-е коло Australian Open, незважаючи на російську провокацію

Коментарi:

На турнірі Великого Шолома повністю заборонили російську символіку

На Аustralian Open вихованці миколаївського тенісу Кате Байндль (Козловій) «підсунули» суперницю з країни-агресора Каміллу Рахімову та влаштували провокацію.
Під час поєдинку одного і найпрестижніших тенісних турнірів на планеті – Відкритому чемпіонаті Австралії – уболівальники вивісили прапор Росії, а деякі з них були одягнені у футболки із зображенням диктатора путіна. І це при тому, що росіян пустили на Зелений континент із застереженнями і в статуті спортсменів нейтральної країни.
Але ця провокація з путіним не допомогла. Катерина Байндль здобула перемогу у трьох сетах -
7:5, 6:7(8), 6:1, і вперше вийшла до другого кола Australian Open.
«Я намагалася абстрагуватися від цієї провокації, не вступати в конфлікт, бо для мене у пріоритеті була перемога. Звичайно, емоції виникають не лише від матчу, а й від самої ситуації. Тому робила все, щоб залишатися в коконі, щоб не заводитися», – розповіла Катя.
Після цього поєдинку прапори Росії та Білорусі були заборонені на всій території Відкритого чемпіонату Австралії.
А в наступній грі знаменита вихованка миколаївського тенісу Катерина Байндль перемогла американку Кеті Макнеллі.
6:1, 7:6(4) і тепер у третьому колі зіграє з латишкою Оленою Остапенко.
Вихованка південноукраїнської школи тенісу Леся Цуренко поступилася чешці Кароліні Мухової – 2:6, 1:6 та завершила турнір. Леся в 12-й раз грала в основній сітці Australian Open. Найкращим її результатом на цьому турнірі залишається третє коло, до якого вона дійшла у 2013 році.