Масштабна ракетна атака: вибухи у Києві, Харкові та Дніпрі

Коментарi:

Вдень 14 січня російські окупанти знову випустили ракети по Україні . У низці регіонів працюють системи ППО, на жаль уже відомо про кілька "прильотів".

Київ та область

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у столиці. Він додав, що зараз працює ППО. При цьому міський голова зазначив, що терористична атака на Україну продовжується.

Голова Київської ОВ Олексій Кулеба підтвердив, що в області працює ППО. Він закликав мешканців регіону залишатися у укриттях.

Львівська область

Голова Львівської ОВ Максим Козицький розповів, що росіяни вдарили по об'єкту критичної інфраструктури у Львівській області.

- Можливі перебої у постачанні світлом та водою. Залишайтеся в укриттях. Загроза продовжується, – додав він.

Харківщина

За словами голови Харківської ОВ Олега Синегубова, в регіоні було зафіксовано два "прильоти" ракет в об'єкт критичної інфраструктури.

- В даний час застосовуються аварійні відключення світла. На місці працюють екстрені служби. Інформація уточнюється, – додав він.

Дніпро

Російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі . Під завалами перебувають цивільні. На місці влучення вже працюють ДСНС та інші міські служби. Поки що інші подробиці не розкриваються.