У центрі Миколаєва реконструювали світлофор, який ввели в експлуатацію 1984 року

Коментарi:

У Миколаєві на перехресті Центрального проспекту та вулиці 9-ї Слобідської реконструювали світлофор, який було введено в експлуатацію ще 1984 року.

Роботи виконало спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство (КСМЕП)

Також у 2022 році в місті вже замінили 19 транспортних та 12 пішохідних світлофорів, встановили 4 нові пристрої звукового сповіщення, 79 дорожніх знаків та проклали 610 м кабелю. І це ще не все — для безпеки пішоходів наші служби додатково обладнали три переходи.

Найближчим часом департамент ЖКГ Миколаївської міськради планує поставити нові напрямні пішохідні огорожі, відновити пандуси та завдати свіжої дорожньої розмітки.

Загалом протягом 2022 року КСМЕП відновило 112 світлофорів, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів.

Як повідомляє сайт Миколаївської міськради, продовжилася модернізація об'єктів, у тому числі замінено 838 ламп та 83 світлофорні модулі, закуплено 80 нових світлофорів (їх заміна триває). За рік переобладнали 100 світлофорів для роботи в автономному режимі.

На 46 світлофорних об'єктах наші комунальники провели аварійно-відновлювальні роботи, встановили та замінили 2034 дорожні знаки.

Для потреб ЗСУ у Миколаєві виготовив 233 покажчики.

За 2022 рік встановили та замінили 594 м.п. напрямних пішохідних огорож та відновили 59 п.м. механізмів примусового зниження швидкості (лежачих поліцейських).