В окупованому Севастополі вже обговорюють закінчення війни, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на шосту ранку 9 січня.

Розпочалася 320 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Російські окупанти напередодні завдали сім ракетних, 31 авіаційний удар, здійснили 73 обстріли з РСЗВ.

На Херсонському напрямках ворог обороняється на раніше зайнятих рубежах, проводить інженерне обладнання позицій. Не припиняються обстріли населених пунктів вздовж правого берега Дніпра. Знову під вогонь з російських реактивних систем залпового вогню потрапив Херсон.

Значна кількість озброєння та військової техніки, що прибуває для навчання особового складу противника до білорусі із рф знята із довготривалого зберігання та потребує обслуговування. Також відомо, що до робіт на цій техніці залучаються білоруські військовослужбовці.

Відзначається тенденція до погіршення морально-психологічного стану особового складу ворога. В 127-й окремій розвідувальній бригаді, що дислокується в окупованому Севастополі, шириться думка про закінчення війни на будь-яких умовах.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження окупантів, а також три удари по позиціях ЗРК.

Наші воїни збили три гелікоптери (Ка-52, Мі-24 та Мі-8), а також три розвідувальних БпЛА типу "Орлан-10".

Українські ракетники та артилеристи уразили сім районів зосередження живої сили та військової техніки противника і склад пально-мастильних матеріалів.